Keresés

Utolsó bejegyzések

Alkalmak

Évszakok

Ötletek

Technikák

Bemutatás

Mindig szerettem apró dolgokkal bíbelődni. Már gyermekkoromban is gyakran találtam ki saját készítésű ajándékokat, egyedi díszeket és jó érzéssel töltött el, ha ezekkel örömet vagy meglepetést okoztam másoknak.

Később is mindig igyekeztem találni valami olyan elfoglatságot, amiben kiélhettem alkotói vágyamat.  Nem nagy dolgokról van szó: beíratkoztam egy varrótanfolyamra, új receptek után böngészem a neten, stb. Általában maga a kitalálás, az elkészítés izgalmasabb és örömtelibb, mint a végeredmény. De persze örömmel tölt el, ha valakinek tetszik és értékeli az “alkotásomat”.

Miután megszületett a fiam, már neki, majd pedig vele együtt is kreatívkodunk. Ő is hamar ráérzett az alkotás örömére, imád festékkel pacsmagolni, ragasztani, vágni, süteménykészítés közben segédkezni és még sorolhatnám. Nekem pedig remek kikapcsolódás munka után együtt lenni vele és valami  kézzelfoghatót alkotni.

Könyvekben és az interneten folyamatosan kutatok új ötletek, megvalósítandó dolgok után. Gyakran készítünk valamit, sokszor csak valami egyszerűt (rajz, festés, üvegfestés), de ünnepi alkalmakra biztosan készülünk új dekorációval és meglepetéssel.

A blogban gyűjtöm össze saját alkotásainkat és azokat, amik tetszenek és tervezzük valamikor a megvalósítását.

Szólj hozzá!